Нашите Интериорни Врати от София

По-долу ще намерите връзки към различните интериорни врати, които предлагаме.

  • Нашите Ламинатни Интериорни Врати са произведени от МДФ с ламинатно покритие в над 10 цвята, което е имитация на различни дървесни декори. Цветовете максимално се доближават до естествената красота на дървото. Ламинатните врати са подходящи за хотели, офиси, административни сгради и жилища.
  • Предлаганите от нас Боядисани и Крафт Мастер Интериорни Врати са в различен стил. Подходяюи са за класически и за модерен интериор. Тези врати са произведени от висококачествен МДФ и ХДФ. Поради различната форма на фрезовките може да се постигне голямо разнообразие. Висококачествените полиуретанови лакове на фирма „Milessi-Spa” гарантират повърхностно покритие с високи физико-механични качества. А изобилието на цветовете по RAL могат да задоволят всеки вкус.
  • За тези, които желаят уюта на естествената дървесина, предлагаме богата гама от Фурнировани Интериорни Врати. От класическата плътна табла, през различните видове остъкления до комбинацията от различни материали. Фурнирът е с хомогенна структура, а оцветяването може да задоволи и най-претенциозните вкусове. Освен това като опция предлагаме различни видове фрезовки и остъкления.
  • Ние предлагаме Обковани Интериорни Врати и от закалено стъкло и дървена каса. В различни цветове, матирани и прозрачни. Бутикови интериорни врати проектирани и изработени специално за Вас. Съответстващи на размера на вашия отвор, независимо колко голям е той. Невероятно разнообразие от модели и палитра от цветове. Високо качество и цени, които ще Ви изненадат приятно.