Нашите Интериорни Врати от София

По-долу ще намерите връзки към различните интериорни врати, които предлагаме.

  • Нашите Ламинатни Интериорни Врати са произведени от МДФ с ламинатно покритие в над 10 цвята, което е имитация на различни дървесни декори. Цветовете максимално се доближават до естествената красота на дървото. Ламинатните врати са подходящи за хотели, офиси, административни сгради и жилища.
  • Предлаганите от нас Боядисани и Крафт Мастер Интериорни Врати са в различен стил. Подходяюи са за класически и за модерен интериор. Тези врати са произведени от висококачествен МДФ и ХДФ. Поради различната форма на фрезовките може да се постигне голямо разнообразие. Висококачествените полиуретанови лакове на фирма „Milessi-Spa” гарантират повърхностно покритие с високи физико-механични качества. А изобилието на цветовете по RAL могат да задоволят всеки вкус.
  • За тези, които желаят уюта на естествената дървесина, предлагаме богата гама от Фурнировани Интериорни Врати. От класическата плътна табла, през различните видове остъкления до комбинацията от различни материали. Фурнирът е с хомогенна структура, а оцветяването може да задоволи и най-претенциозните вкусове. Освен това като опция предлагаме различни видове фрезовки и остъкления.
  • Ние предлагаме Обковани Интериорни Врати и от закалено стъкло и дървена каса. В различни цветове, матирани и прозрачни. Бутикови интериорни врати проектирани и изработени специално за Вас. Съответстващи на размера на вашия отвор, независимо колко голям е той. Невероятно разнообразие от модели и палитра от цветове. Високо качество и цени, които ще Ви изненадат приятно.
Ламинатни Интериорни Врати
Фурнировани Интериорни Врати
Обковани Интериорни Врати
Цени
Контакти
Интериорни Врати
Ламинатни Интериорни Врати
Фурнировани Интериорни Врати
Обковани Интериорни Врати
Цени
Контакти
Интериорни Врати