Мащабен проект за ремонти на мостове в Ню Йорк

Фирма за строителство Санска подписа договор с министерството на транспорта на Ню Йорк, за възстановяването на електрическите и механичните системи на 12 от подвижните мостове, повредени по време на урагана Санди през 2012 г. Договорът е на стойност около 70 милиона долара.

Работата по моста включва рехабилитация на механичните и електрически системи, подмяна на подводни кабели, монтаж на временни устройства които да работят на участъци, докато механичните и електрически системи са в ремонт и извършване на операции за мостове и поддръжката по време на строителството.

Строителството е започнало и се очаква да бъде завършен през декември 2017.

Фирма Санска САЩ е една от водещите строителни компании в страната, състоящ се от четири работни екипа: Санска САЩ билдинг, която е специализирана в строителството на сгради; Санска САЩ специализирана в гражданскота инфраструктура; Санска САЩ за развитието на инфраструктурата в Северна Америка, която се развива в публично-частни партньорства;Санска САЩ търговско развитие, която развива търговски проекти в избрани пазари в САЩ. Базирана в Ню Йорк, Санска САЩ има повече от 9600 служители и нейните приходи за 2013 са 43.5 милиарда долара.

Санска САЩ е едина от водещите в света за разработване на проекти и строителни групи, които имат опит в строителството, развитието на търговски и жилищни проекти и публично-частни партньорства. Групата в момента има 57 000 служители в избрани местни пазари в Европа и САЩ. Със седалище в Стокхолм, Швеция.

Вашият коментар