Ремонти

Ремонт на училище в Мърфи

Миналата седмица започнаха вътрешните ремонти на основната сграда, те ще включват четири фази на строителство и отнеме около една година, за да завърши, каза Томи Шефилд.

Ремонтът на основната сграда, ще включва добавяне на асансьор и други мерки, се очаква да струва около $ 15,0 милиона. Част от причината за продължителния строителен график, каза Шефилт беше за да се запази кампуса за прекъсвания до минимум.

„Ние трябва да бъдем много внимателни, каза той. „Не става въпрос за това колко бързо можем да го направим, а за това е колко бързо можем да го направим, без да се нарушава учебния процес.“

В следващите 30 дни, каза той, училищните власти ще започнат работа с архитекти за проектиране на интериора на Lois Jean Delaney Auditorium, и този проект трябва да бъде готов за кандидатурите който са следващия август. В най-добрия случай, каза той, е да има аудитория която ще е завършена до Август 2016.

Покрива и външната аудиторията са в доста напреднал стадий, каза Шефилд, но ремонта на интериора ще струва около $ 3 милиона.

Училищните власти прогнозират, че това ще отнеме около две години, а най-малко $ 25,00 милиона, ще бъдат нужни за да се завършат всички ремонти.

Вашият коментар