Сграда в Чикаго изостава от срока за строеж

През последния месец в топлото време не се направи нищо за да се компенсира изоставането с работата от студения ноември, това се отнася за изграждането на нова многофункционална сграда Mendota на източния край на града.

Alderman Walt Weiland, благоустройството председател, каза сградата със стойност $ 1,300,000 изостава от графика с около една седмица, но той остава оптимист, че ще бъде в експлоатация от май.

„Ако времето се задържи по този начин, ние трябва да компенсираме тази една седмица каза той. „Да се надяваме че времето няма да има толкова влияние.“

Сградата не само ще подслони оборудването за филтриране на водата, но също така ще има електронна система за мониторинг на всички гнезда на града каза Уейланд.

Уейланд очаква стените и покрива да бъдат завършени до момента на мониторинг който пристига в края на януари или началото на февруари. След като се завърши строителството и монтажа на оборудването, Уейланд каза системата ще трябва тестване, за да се съобразят с агенция за опазване на околната среда на Илиносйс.

„Аз съм много нетърпелив да го получите онлайн“, каза Уейланд.

Вашият коментар