опасни сгради

Фирма събаря безплатно опасни сгради

Хората който живеят в близост до опасни сгради в Канзас Сити вече могат да бъдат спокойни благодаряние на местна строителна фирма.

Фирма за строителство Kissick изиска разрешение от града за да помогнат за разрушаването на над 1200 опасни сгради в Канзас Сити безплатно. Сградите са повече от грозно нещо за тези, които живеят наблизо.

„Това е съкращаване на инвестициите в квартала. Хората който живеят в близост до тези сгради са много депресирани защото никой не ги слуша, но те знаят, че тези къщи представляват малко проблеми,“ каза Бренда Томас, президент на общността коалиция Marlborough.

Собствениците на строителната компания искат да помогнат като използват тежка техника, за да разруши изоставените и опасни сгради безплатно.

„Много от тези къщи са в близост до нашия офис. Това са нашите съседи. Те имат реален риск с тези къщи. Ние просто мислим, че това не е начина, по който ние искаме нашите съседи да живеят“, каза съсобственикът Pete Browne.

Обикновено града трябва да плати $ 8 500, за да разруши опасните сгради. Безплатния труд на фирма Kissick ще спести на града хиляди долари .

„Съседи сме развълнувани, че някой е готов да помогне“.

„Ние може да се опитаме да се изградим градини или паркове на мястото на тези сгради“, каза Томас.

Фирма Kissick се надява, че и други строителни фирми ще се включат в тази дейност.

Вашият коментар