Ремонт

Old City Hall има нужда от спешен ремонт

Само зелените строителни огради ще останат около разпадащия се Old City Hall поне до следващата година, тъй като е са необходими повече детайли по ремонта. Очаква се ремонта да струва около 35 милиона щатски долара, това заяви високопоставен представител на града в петък.

Няколко парчета са паднали от фасадата тази есен, след което са били поставени предпазни огради за да се избегне инцидент с случайни миновачи.

Градът се нуждае от повече изследвания през 2015 г. за определяне на по-добра цена за ремонт и изисквания, каза Шарън Първис, директор на корпоративни имоти.

Съветът още не разполага с бюджетни пари за да определи реалното състояние на Old City Hall, който последно е бил ремонтиран преди четвърт век. Оттогава, отводняване, влага и възраст всичко това е допринесло за лошото състояние на сградата.

Няколко стари ремонта са допринесли за лошото състояние на Old City Hall тъй като са допринесли за задържането на влагата.

Сградата е призната за исторически имот, е построена с пясъци от три кариери, които вече не съществуват, което допълнително може да усложни ремонта.

Вашият коментар